The Champs - Ali Baba
 Paul Anka - Dance On Little Girl
 Sam Cooke - Chain Gang
 Steve Lawrence - Footsteps
 The Four Tops - If I were a carpenter
 Gloria Gaynor - Never Can Say Goodbye
 Hues Corporation - Rock The Boat
 Mamie Perry - Lament
 Benny Turner - Love Me
 Jo Jo Bennett Orchestra - Leaving Rome 
 Teddy Vann - River Keep Moving
 Eddie Carr - Dirty Old Town
 Vikki Carr - Don't talk to me
 Dave Howard - While We Danced The Tango
 Tony Stevens - I Will
 Gene McDaniels - A Hundred Pounds Of Clay 
 Ray Jameson - José (Rozez)
 Nicola Arigliano - 20 Km Al Giorno
 Dean Barlow -         Third window from the right
 Merv Griffin - You Came A Long Way From St.Louis

Layout & productie : Studio One (c) 01-01-2018

Hit Counters
Elke zondagavond wordt de nieuwe
playlist gepubliceerd op de website.

De Playlist van aflevering 707
Uitzending op zaterdag 15 december 2018 om 20 uur
Radio Minerva Antwerpen 98 FM
Luister Live :

Samenstelling en presentatie : Jan Van Deyck